#Hav #Samfunn Transport

Fra maritim transport til ladestasjoner og lageroptimalisering

Optimeringens mange bruksområder ble godt vist på International Conference on Computational Logistics 2017 i Southampton i forrige uke.

International Conference on Computational Logistics 2017 i Southhampton.

Selv presenterte jeg en artikkel fra ECOPA-prosjektet hvor NTNU og SINTEF har laget en optimeringsmodell for økonomisk analyse og planlegging av plugging av offshorebrønner – en blanding av ruteoptimering og prosjektplanlegging.

Wolvesley Castle i Winchester.

Siden jeg var i området tok jeg like godt turen til Winchester og besøkte Wolvesley Castle.

Tilbake i Southhampton dro jeg på kamp på St. Mary’s Stadium. Her ble jeg vitne til en god kandidat til årets mål i Premier League da de oransje og hvite slo West Bromwich.

Southhampton-spiss Sofiane Boufal skårte kanskje årets mål mot West Bromwich.

Englandsturen ble toppet med et møte med sirkulærøkonomi-heltene i Ellen MacArthur Foundation på vakre Isle of Wight – en viktig aktør å opprettholde en tett og god kontakt med for SINTEF.

Ellen MacArthur foundation

2 kommentarer på “Fra maritim transport til ladestasjoner og lageroptimalisering

 1. Avatar photo

  Takk for linken til EMF. Den var inspirerende!

  • Avatar photo

   Hei!

   Så bra. EMF er en veldig spennende organisasjon og de er svært flinke til å fomidle kunnskap og presentere eksempler. Jeg bruker de veldig mye til å lære om sirkulær økonomi. I tillegg gjør de mye arbeid som ender i rapporter. De skal vel publisere flere rapporter i høst, bl.a. om tekstiler og sirkulærøkonomi-potensial i Kina, i tillegg til mange andre rapporter som allerede er publisert. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *