Bioenergi Energieffektivisering

Forsker Morten Seljeskog er årets ildsjel!

Forsker Morten Seljeskog jobber i SINTEF Energi innen vedovnsteknologi. Han er kåret til Årets Ildsjel 2017 av Norsk varme (Bransjeforeningen for miljøvennlige ildsteder og skorsteiner).

I 2013 deltok Morten Seljeskog i TV-programmet Nasjonal vedkveld, på NRK. Der fortalte han hvordan man skal gå frem for å få miljøvennlig fyring i peisen. (Faksimile: NRK nett-TV).

I begrunnelsen står det:

Morten Seljeskog er en faglig ildsjel som gjennom sin forskning har evnet å få klarhet i mange vesentlige spørsmål innen kilder til forurensing av luftkvaliteten i Norge. I tillegg er han en pioner innen å forske fram ny, rentbrennende teknologi for ildsteder. Seljeskog evner å formidle komplekst og sammensatt materiale fra mange faggrener på en forståelsesfull måte, og bringer inn kvalitet i en debatt som i for stor grad har vært preget av synsing og følelser. Han gjør seg synlig og tilgjengelig for medier, myndigheter og bransje, på en slik måte at det allmenne kunnskapsnivået øker, uten at det går på bekostning av hans integritet.

Juryen har bestått av Grethe Bachmann, Jon Olav Hjermann, Torstein Hjelmeland og Ivar Bjerke.

Gratulerer!

 

2 kommentarer på “Forsker Morten Seljeskog er årets ildsjel!

  1. Avatar photo
    esben seljeskog

    Gratulerer Morten!

  2. Avatar photo
    Morten Seljeskog

    Takker 🙂 du er flink du og, men husk at navn starter med stor bokstav!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *