#Bygg og Infrastruktur #Energi #Hav

Møt SINTEF på Arendalsuka 2017

Fra mandag til onsdag denne uken har SINTEF sammen med NTNU leid lokaler i båten MS Sandnes som ligger til kai i Pollen i Arendal sentrum. Tirsdag 15. august er «vår» dag under Arendalsuka og da arrangerer SINTEF både frokostmøte, seminar og nettverkstreff på kvelden.

Foto Hanna Arrestad, Arendalsuka

Først ut er frokostmøte tirsdag 15. august kl 0830-0930 om Forskning i populismens tidsalder. Deretter arrangerer vi temamøte om Norges neste industrielle eventyr kl 15 samme dag. Senere på kvelden arrangerer vi nettverkstreff for kunder og samarbeidspartnere. Alt foregår på MS Sandnes.

Mange spennende tema for byggenæringen

Flere arrangement har tema relatert til byggenæringen, framtidas byer samt klima og miljø, som vil være spennende å få med seg. Vi ser frem til temamøter om Hvordan forvaltes den norske fellesformuen i byggo og anlegg, Byggenæringens rolle i det grønne skiftet og Utslippsfrie byggeplasser samt arrangementet Norske Byggeklosser 2017 som kjøres i regi av DOGA, Forskningsrådet, AHO og Norske arkitekters landsforbund mfl.  Her legges det opp til både spennende faglige innlegg, diskusjoner og politikerdebatt.

SINTEF Ocean og SINTEF Energi har også flere aktiviteter i løpet av uken.

0 kommentarer på “Møt SINTEF på Arendalsuka 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *