Den 22. juni inviterte Ung i SINTEF Energi sine medlemmer og sommerforskerne til et felles sosialt arrangement med båttur og grilling.

Endelig sommervær

Etter en lang periode med mye regn slo flaksen inn og ga oss det sommerværet vi hadde håpet på. Regn var byttet ut med sol og kvikksølvet i gradestokken hadde endelig krøpet over tjue grader denne mandagen, så det var mulig å legge lua igjen hjemme.

Båttur

Vi var 29 deltagere som møtte opp på Ravnkloa denne sommerdagen, og litt over halvparten var sommerforskere. Båtturen ble arrangert av Tripps Båtservice, og tok oss med fra Ravnkloa og ut i kanalhavna, oppover Nidelva og ut på fjorden mot Munkholmen.

Vi hadde en svært kunnskapsrik vert for turen som både viste og fortalte oss mye om Trondheim sett fra vannet.  Verten viste oss blant annet Skansen, Ilsvikøra, bryggene, Gamle Bybro, Dora, Marinen, Brattøra og Munkholmen.  Utover på vei mot Munkholmen sørget bølger og sjøsprøyt for å øke stemningen i båten. Vi fikk se byen på en ny måte, og lærte mye nytt, blant annet at blomsterbroa faktisk kan åpnes for trafikk!

Båten tok oss blant annet med oppover Nidelva. (foto gjengitt med tillatelse fra Tripps Båtservice)
Båten tok oss blant annet med oppover Nidelva. (foto gjengitt med tillatelse fra Tripps Båtservice)

Grilling på Marinen

Sommerfølelsen ble videre forsterket med påfølgende grilling. Etter båtturen gikk vi fra Ravnkloa og til marinen, hvor vi grillet og ble værende en stund. Fiskekaker i hamburgerbrød ble en suksess, men også pølser og vanlige hamburgere gikk ned på høykant.

Takk til Ung i SINTEF Energi som arrangerte turen!

0 kommentarer på “Båttur med Ung i SINTEF og sommerforskerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *