#Energi

Vi løper, løper og løper – nå for 30. gang

Hvert år siden 1988 har Løperjentene i SINTEF BIL arrangert SINTEF-stafetten, og i år var intet unntak.

Torsdag 31. august var det duket for den 30. utgaven av stafetten som består av fire etapper (400m – 1000m – 1000m – 450m). Bedrifter kan melde på damelag, herrelag og mix-lag. Hele 35 lag stilte på startstreken på Dragvoll i år.

Dameklassen var først ut i årets stafett, og her ble det reprise fra i fjor da St. Olavs løpedamer 1 krysset målstreken først. Arrangørlaget fra SINTEF Løperjentene avanserte en plass fra i fjor og tok 3. plass i denne klassen. Løperjentene deltar på Holmenkollstafetten hvert år, i tillegg til flere lokale løp, og ønsker flere løpeglade damer velkommen inn i gruppa!

SINTEFs løperjenter var fornøyde med 3.plass! (Hanne Vefsnmo, Mari Voldsund, Mari Haugen, Anu Schei)

I herreklassen stilte SINTEF med tre lag (Full gass, Team Sulheim og Kort prosess), men ingen av disse klarte å holde følge med et sterkt lag fra Powel som var giret på å gjenta suksessen fra i fjor. De tok ledelsen fra første etappe og kunne løpe kontrollert inn til seier og løyperekord (8.16).

Geir Martin Bakken løper Powel inn til seier i herreklassen og ny løyperekord!

I mix-klassen var det laget Multi-mix fra Multiconsult som vant overlegent. Her var det også tre lag fra SINTEF som prøvde lykken. Det resulterte i en 3. plass til Biomix og en 4.plass til  Kraftmiks.

Etter løpet var det premieutdeling med vandrepokaler til vinnerne og et stort antall uttrekkspremier. I anledning jubileet fikk lag nr. 30 som meldte seg på et gavekort på 2000 kr hos Frati (sponset av SINTEF BIL).

Da er det bare å starte treningen og mobiliseringen til neste års stafett!

Takk til SINTEF Løperjentene for nok et vel gjennomført arrangement!

2.veksling: Anu Schei leverer pinnen til Mari Haugen mens de andre Løperjentene heier
Herrelagene er klare til start
Full fart ut fra start!
2. veksling: Powels Marius Geving leverer pinnen til Knut Hjertvik i solid ledelse
Mix-laget fra SINTEF Energi (og Powel)
Mix-laget fra SINTEF Energi (og Powel) var fornøyde med innsatsen og 4.plassen (Geir Warland, Linn Emelie Schäffer, Mari Haugen, Bjørnar Fjelldal)