#Bygg og Infrastruktur #Energi Fuktskader

Fikk forsmak på framtidens byggtekniske løsninger

Nylig arrangerte SINTEF og NTNU Norsk bygningsfysikkdag for 13. gang. Dette har blitt et årlig samlingspunkt for rådgivere, arkitekter, byggevareprodusenter, eiendomsforvaltere og entreprenører som er interessert i energibruk, varmeteknikk, innemiljø og fuktsikre bygninger.

Norsk Bygningsfysikkdag
Norsk bygningsfysikkdag har blitt et årlig samlingspunkt for rådgivere, arkitekter, byggevareprodusenter, eiendomsforvaltere og entreprenører som er interessert i energibruk, varmeteknikk, innemiljø og fuktsikre bygninger.

Bygningsfysikkdagen kjennetegnes av at den viser ny kunnskap som er omsatt i byggetekniske løsninger, altså ny kunnskap som er direkte nyttig for de ulike aktørene i byggenæringen. Årets fagdag samlet 135 deltakere.

Fra glassfasader til grønne tak

Et tettpakket program med 13 foredrag presenterte tema som inkluderte glassfasader, fuktberegninger, løsninger for grønne tak og smarte fasader.

Norsk Bygningsfysikkdag
Stemningen var god på årets bygningsfysikkdag.

Deltakerne fikk også høre om erfaringer fra byggeprosjekter knyttet til nullutslippsbygg, bygningsintegrerte solceller og modulbygg.

Delvis omhandlet foredragene tekniske løsninger som vi har i dag, men de ga også innblikk i hva som venter av teknologi i nær framtid.

Det var flere representanter fra ulike bransjer på scenen i løpet av dagen. Sivert Uvsløkk, Ellika Taveres-Cachat, Kristin Elvebakk og Birgit Risholt bidro med foredrag fra SINTEF Byggforsk.

Norsk bygningsfysikkdag
F.v. Sverre B. Holøs (SINTEF Byggforsk) og Olafur Haralds Wallevik (Innovation Center Iceland) var blant deltakerne på fagdagen.

Alle presentasjonene er tilgjengelige på bygningsfysikk.no.

0 kommentarer på “Fikk forsmak på framtidens byggtekniske løsninger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *