CINELDI-Nyhetsbrev-Toppblokk

CINELDI-dagene nærmer seg med stormskritt og nomineringen til CINELDI-prisen er fortsatt åpen.

CINELDI-dagene er i oktober

CINELDI-dagene arrangeres 23.-24. oktober 2018 på Scandic Hell hotell utenfor Trondheim. CINELDI-dagene blir i år et internt arrangement, men fra våren 2019 blir det også åpent for eksterne. Agenda og påmelding kommer senere, men hold av dagene allerede nå.
CINELDI pilot projects, PhDs, deliverables and milestones are well under way

Noen stikkord fra programmet

  • Faglige smakebiter
  • Pilotprosjekter
  • Presentasjon av PhD- og postdoc-arbeider
  • Utdeling av CINELDI-prisen
  • "Vi i CINELDI"
  • Generalforsamling (egen innkalling)
  • Med mer

Husk å nominere kandidater til CINELDI-prisen

CINELDI vil for første gang i år dele ut CINELDI-prisen. Utdelingen vil skje under CINELDI-dagene. Innovasjonskomiteen under ledelse av Grete Håkonsen Coldevin sier dette om prisen:

CINELDI prisen skal feire at vi har mye å glede oss over i dette enestående forskningssenteret.

- En som er god til å formidle, som har skrevet en solid fagartikkel, som har gjort en nyttig analyse, brukt mulighetene i smartgridlaben, sparket i gang et glitrende test-prosjekt, eller har vist sterkt engasjement på samlinger. Alle som utmerker seg på en god måte kan være kandidater for CINELDI-prisen.

Og vi vil trekke ut en vinner blant dem som tar seg bryet med å nominere gode kandidater.

Formålet med prisen er enkel: Prisen skal skape inspirasjon i CINELDI-partnerskapet og bidra til synlighet utenfor den aktive kjernen.

Du som ønsker å nominere kan også gjøre det enkelt.

Det holder med en epost som begynner med "Jeg har lagt merke til at…[han/hun] har…[kort beskrivelse]. Og som du mener fortjener en avslutning i mailen a la:
Dette synes jeg fortjener positiv oppmerksomhet under CINELDI-dagene og hadde vært fint å skape "blæst" om til verden utenfor FMEen!"

I år favner vi bredt – ingen avgrensning - til neste år setter vi opp et par områder nominasjonen skal skje innenfor. – Dere er herved advart.
Premiesløfe_v1

Viktige datoer og arrangementer

  • 23.-24. oktober: CINELDI-dagene
CINELDI-Nyhetsbrev-Bunnblokk